Benieuwd naar de zorgverzekering en zorgpremie van ZorgDirect? Op deze pagina vind je meer informatie over de zorgverzekeringen bij ZorgDirect.

ZorgDirect is een nieuw label van Eno, waar verder ook Salland bij hoort. Hoewel ZorgDirect een nieuw label is, heeft Eno wel al ruim 150 jaar ervaring. Hierdoor weet ZorgDirect een gunstige verzekering, premie en service te leveren.

De meeste dingen bij ZorgDirect regel je online, denk daarbij bijvoorbeeld aan de declaraties. Daar is een speciale app voor gemaakt, om het makkelijker te maken.

ZorgDirect zorgverzekering afsluiten -> Meer info over ZorgDirect

ZorgDirect zorgpremie

JaarBudgetNaturaRestitutie
2019--€ 121,15
2018--€ 113,50
2017--€ 114,95
2016--€ 112,95
2015--€ 89.96
2014--€ 96.95

Zorgverzekeringen vergelijken

Middels de zorgvergelijker op vergelijkjezorgverzekering.nl is het mogelijk om de verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Op die manier kan je de beste zorgverzekering vinden. Ben je op zoek naar een lage premie, een hoge vergoeding voor de tandarts of keuzevrijheid. Al die opties, en meer, kan je aangeven in de zorgvergelijker zodat de goedkoopste zorgverzekering voor jou bovenaan staat.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *Review verzenden
Zorgdirect zorgverzekering
4 (80%) 4 stemmen