Home » Zorgverzekeraars » Zilveren kruis achmea

Zilveren Kruis Achmea zorgverzekering

Zilveren Kruis Achmea zorgverzekering

Lees op deze pagina alles wat je moet weten over een Zilveren Kruis zorgverzekering. De basispremies over de jaren heen, de zorgverzekeraar zelf en het vergelijken van de Zilveren Kruis zorgverzekeringen.

Zilveren Kruis Achmea behoort tot een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland, en is net als bijvoorbeeld FBTO, Kiemer en De Friesland onderdeel van Achmea. Bij Zilveren Kruis kan je kiezen uit drie verschillende basisverzekeringen, waardoor de keuze voor een zorgverzekering bij deze zorgverzekeraar sowieso al redelijk ruim is.

Zilveren Kruis zorgverzekering afsluiten -> Meer info over Zilveren Kruis

Zilveren Kruis zorgverzekering

Zoals gezegd biedt Zilveren Kruis drie verschillende basisverzekeringen aan. Dit zijn een basis-, natura- en restitutiepolis. Grootste verschil tussen deze polissen, is dat je bij de laatste vrije zorgkeuze zal hebben. Bij die andere twee moet je goed kijken in de polisvoorwaarden van Zilveren Kruis met welke zorgverleners er afspraken zijn gemaakt. Anders is de kans dat je zelf voor een deel van de kosten op moet draaien.

Deze basisverzekeringen dekken alles wat in de basisverzekering valt. Als je een ruimere dekking wilt, dan kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen bij de basisverzekering. Zo kan je ervoor kiezen om voor meer behandelingen bij de fysiotherapeut gedekt te zijn door een aanvullende fysiotherapie verzekering, of dat je een betere dekking hebt bij de tandarts met een aanvullende tandarts verzekering.

Zilveren Kruis zorgpremie

Mocht je graag de zorgpremie van de basisverzekeringen bij Zilveren Kruis willen weten. Hieronder staat een overzicht van de premie van deze basisverzekeringen bij Zilveren Kruis, met het verplicht eigen risico:

JaarNatura (budget)NaturaRestitutie
2018€ 105,95€ 119,45€ 123,75
2017€ 104,95€ 117,45€ 121,75
2016€ 96,95€ 109,45€ 113,25
2015€ 89,95€ 102,45€ 106,25
2014€ 87,50€ 99,95€ 109,95
2013€ 104,25€ 108,25€ 118,25

Zorgverzekering vergelijken

Het kiezen van een zorgverzekering kan natuurlijk een lastige klus zijn. Door middel van handige zorgvergelijkers wordt het in ieder geval een stuk makkelijk om een aantal mogelijkheden over te houden voor het kiezen van een zorgverzekering. Een zorgverzekering vergelijken kan bijvoorbeeld met de zorgvergelijker die je op deze site kan vinden. Zo wordt het vergelijken van zorgverzekeringen via vergelijkjezorgverzekering.nl heel erg goed te doen.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *Review verzenden
Zilveren Kruis Achmea zorgverzekering
4 (80%) 11 votes
Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Gelukt! Bevestig je e-mailadres om updates te ontvangen.

Powered byRapidology