ZieZo

Contactgegevens ZieZo

Telefoonnr.: 071 – 751 00 52
Website: https://www.zilverenkruis.nl/ziezo/
Adres: Postbus 444
2300 AK Leiden

Bekijk website

Zoek je meer informatie over de ZieZo zorgverzekering, dan ben je op de juiste pagina. Hier zal je meer informatie vinden over de zorgverzekeraar ZieZo, de verschillende zorgverzekeringen bij ZieZo, de basispremie van ZieZo over de jaren heen en over het vergelijken van een ZieZo zorgverzekering.

ZieZo is een onderdeel van Zilveren Kruis Achmea, en werd een aantal jaar geleden aangekondigd. Hoewel ZieZo als een goedkoper alternatief gezien kan worden op Zilveren Kruis, biedt de zorgverzekeraar niet per se budget polis aan. De zorgverzekering die je bij ZieZo afsluit kan je zien als een natura zorgverzekering. Onlangs heeft het wel een budgetpolis uitgebracht.

De zorgverzekeringen die je bij ZieZo kan afsluiten zijn Selectief en Basis.

ZieZo Zilveren Kruis zorgverzekering

Zoals gezegd is de basisverzekering die je bij ZieZo kan krijgen een naturapolis. Dat houdt in dat je terecht kan bij de aangesloten zorgverleners bij ZieZo. Om te weten welke dat precies zijn, zal je de polisvoorwaarden goed door moeten nemen. Sinds 2017 biedt Ziezo ook een budgetpolis aan. Deze basisverzekering bij ZieZo kan je nog uitbreiden met enkele aanvullende verzekeringen, waardoor je bijvoorbeeld een uitgebreidere dekking hebt voor fysiotherapie of de tandarts met een tandartsverzekering. Zorgkosten declareren gaat bij ZieZo snel via de applicatie.

Zorgpremie ZieZo

Als je de zorgpremie van de basisverzekering van ZieZo wilt weten, dan moet je even in onderstaande tabel kijken. Daar vind je de zorgpremie van ZieZo voor de zorgpolis bij het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2020
2019€ 101,95€ 105,95-
2018€ 96,95€ 102,50-
2017€ 93,95€ 99,95-
2016-€ 96,75-
2015-€ 89,75-
2014-€ 89,75-
2013---

Online regelen

Doordat ZieZo online alles regelt, kan het een stuk voordeliger blijven dan Zilveren Kruis. Zo kan je bij online apothekers je medicijnen halen, online (via de app of Mijn Zilveren Kruis) de nota’s declareren, en online je overzicht en zorgverbruik inzien.

Om in te loggen in Mijn Zilveren Kruis heb je een DigiD nodig.

Zorgverzekering ZieZo vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten bij ZieZo kan op de site van ZieZo zelf, waar je ook meer informatie zal vinden over de zorgverzekering en aanvullende verzekeringen. Als je nog niet helemaal zeker bent welke zorgverzekering je graag af wilt sluiten, dan kan je zorgverzekeringen vergelijken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door middel van de zorgvergelijker die op je op vergelijkjezorgverzekering.nl vindt.

ZieZo review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}