Zekur

Contactgegevens ZEKUR

Telefoonnr.: 0900 – 259 35 87
Website: https://www.zekur.nl
Adres: Postbus 15
9400 AA Assen

ZEKUR biedt een van de goedkoopste basiszorgverzekeringen aan, en is daarom een erg interessante zorgverzekeraar. ZEKUR is onderdeel van zorgverzekeraar Univé, wat onderdeel is van het grotere VGZ. Doordat de premies van ZEKUR relatief laag zijn, is een zorgverzekering van ZEKUR vaak erg interessant voor jongeren en studenten. Doordat het hier om een online aanbieder gaat, weet het de kosten lager te houden dan andere zorgverzekeraars. Voordeel is dus de lagere kosten, nadeel is dat je niet even op een kantoor langs kan komen.

Bij ZEKUR heb je de keuze uit twee verschillende pakketten. Zo kan je kiezen voor ZEKUR Zorg en Extra ZEKUR Zorg. Die eerste is de goedkoopste van de twee, en de tweede is wat uitgebreider waardoor je ook meer betaalt.

Zorgpremie ZEKUR

Hieronder vind je de premies van de zorgverzekeringen van Zekur, bij het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaCombinatie
2024€ 147,30-€ 160,15
2023€ 122,95-€ 155,15
2022€ 110,40-€ 136,70

Bij het kiezen van een goedkope zorgverzekering, komen (vaak jongeren) uit bij ZEKUR als zorgverzekeraar. Weet je nog niet helemaal zeker welke zorgverzekeraar je graag wilt hebben. Maak dan eens gebruik van onze handige zorgvergelijker. Hier is het heel makkelijk om zorgverzekeringen te vergelijken, en zo snel een overzicht te krijgen van de interessante zorgverzekeringen. Ook vind je daar tips wat betreft het vergelijken en kiezen van een zorgverzekering.

ZEKUR declareren

Hoewel de meeste zorgverleners de zorgkosten automatisch naar ZEKUR zullen sturen, kan het zijn dat je nog zorgkosten mag declareren. Dit kan je doen via Mijn ZEKUR Zorg. Daar moet je inloggen op de website. Tot drie jaar na het begin van een behandeling kan je nog je zorgnota insturen.

ZEKUR review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}