Salland zorgverzekering afsluiten? Lees hier meer over een zorgverzekering bij Salland. Hier vind je meer informatie over de zorgpremie van Salland en over Salland zelf.

Salland is een van de kleinere zorgverzekeraars in Nederland, en behoort samen met bijvoorbeeld Salland ZorgDirect tot de groep van Eno. Bovendien heeft Salland geen winstoogmerk, waardoor het 95% van de omzet in de zorg terug kan investeren.

Salland zorgverzekering afsluiten -> Meer info over Salland

Zorgverzekering bij Salland

Bij Salland heb je één soort basisverzekering. Waar dit voorheen (voor 2015) nog een restitutiepolis was, is dat sindsdien een naturapolis. Dat betekent dat je dus geen vrije zorgkeuze hebt, en waar je wel terecht kan, kan je het beste vinden in de polisvoorwaarden van Salland.

Wel is deze basisverzekering gewoon uit te breiden met een verschillende aantal aanvullende verzekeringen of tandartsverzekeringen. Onderstaande tabel geeft de premie van de basisverzekering bij het verplichte eigen risico weer. Ook kan je de premie van de afgelopen jaren terugzien, zodat je kan zien of je dit jaar meer of minder bij Salland moet betalen dan eerder.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2019-€ 106,90-
2018-€ 101,50-
2017-€ 112,95-
2016-€ 112,95-
2015-€ 100,95-
2014-€ 96,75-
2013-€ 105,00-

Zorgverzekering vergelijken

Eigenlijk is het ieder jaar een goed idee om weer eens de zorgverzekeringen te vergelijken. Hierdoor heb je in ieder geval een idee wat de andere mogelijkheden zijn, zonder dat je enige verplichtingen hebt. Het vergelijken van de zorgverzekeringen kan je met een aantal zorgvergelijkers doen, bijvoorbeeld de zorgverzekering vergelijker die je op onze homepage kan vinden.

Wil je meer informatie krijgen over Salland, of wellicht een zorgverzekering bij Salland afsluiten? Bezoek dan eens de website van Salland.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *Review verzenden
Salland zorgverzekering
4.5 (90%) 2 stemmen