Een Promovendum zorgverzekering afsluiten? Lees hier meer over een zorgverzekering bij Promovendum. Bekijk de basispremie van Promovendum, en vergelijk verschillende zorgverzekeringen.

Promovendum profileert zichzelf als een zorgverzekeraar die er speciaal is voor hoger opgeleiden. Dit betekent overigens niet dat niet iedereen zich aan kan melden, ongeacht je opleiding kan je namelijk gewoon een zorgverzekering bij Promovendum aanvragen. De gedachte hierachter is dat hoger opgeleiden minder gebruik zullen maken van hun (zorg)verzekering, wat statistisch onderbouwt kan worden, aldus Promovendum. Hierdoor kan Promovendum de zorgpremie lager houden.

Promovendum zorgverzekering afsluiten -> Meer info over Promovendum

Zorgverzekering bij Promovendum

Bij Promovendum kan je één basisverzekering afsluiten. Het gaat hier om een naturapolis, en de dekking van deze basisverzekering is hetzelfde als bij elke zorgverzekeraar. De overheid stelt de dekking daarvoor namelijk vast. Wel is die verzekering uit te breiden met een aantal aanvullende verzekeringen. Daardoor wordt de dekking van de zorgverzekering wat ruimer, afhankelijk voor welke soort je kiest. Je zal dan maandelijks wel meer premie moeten betalen.

In de tabel hieronder wordt de premie van de basisverzekering bij Promovendum gegeven. Dit is de premie die je betaalt als je enkel een basisverzekering hebt, met het verplichte eigen risico.

Ben je student? Dan is de premie die je bij Promovendum betaalt nog iets lager.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2019-€ 107,50-
2018-€ 107,50-
2017-€ 97,90-
2016-€ 92,90-
2015-€ 92,90-
2014-€ 81,90-
2013-€ 92,90-

Zorgverzekeringen vergelijken

Elk jaar kan het weer interessant zijn om de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo kan je zien of je huidige zorgverzekeraar nog wel goed bij je past, of dat je misschien ergens anders een goedkopere zorgverzekering kan vinden.

Mocht je willen kiezen voor een Promovendum zorgverzekering, dan kan je daarvoor terecht op de website. Weet je nog niet helemaal zeker welke zorgverzekering je voor het volgend jaar wilt hebben, dan kan je eens kijken naar een zorgvergelijker. Daardoor wordt het overzichtelijker gemaakt wat je aan elke zorgverzekeraar hebt. Het vergelijken van zorgverzekeringen kan je bijvoorbeeld doen met behulp van de zorgvergelijker die je op vergelijkjezorgverzekering.nl vindt.

Promovenum behoort tot de zorgverzekeraar iptiQ, samen met labels Besured en National Academic.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *Review verzenden
Promovendum zorgverzekering
2.9 (58.95%) 19 stemmen