PNOzorg

Contactgegevens PNOzorg

Telefoonnr.: 030 – 639 62 62
Website: https://www.pnozorg.nl
Adres: Postbus 459
3990 GG Houten

Mocht je op zoek zijn naar meer informatie over de PNOzorg zorgverzekering, dan zit je hier goed. Op deze pagina zal je meer informatie vinden over PNOzorg, de premie van de basisverzekering bij PNOzorg en over het het vergelijken van de (PNOzorg) zorgverzekeringen.

PNOzorg is een relatief kleine zorgverzekeraar, en onderdeel van ONVZ. Ooit is PNOzorg opgericht om zich te richten op ondernemers en werknemers binnen de sector wat met media te maken heeft. Tegenwoordig kan iedereen zich gewoon aansluiten bij PNOzorg, en daar een zorgverzekering afsluiten.

Bij PNOzorg kan je een restitutiepolis krijgen als basisverzekering. Dat betekent dat je vrije keuze hebt in het kiezen van je zorgverleners en medicijnen. Deze basisverzekering is bij PNOzorg ook gewoon uit te breiden met aanvullende verzekeringen, voor als je op zoek bent naar een ruimere dekking voor je zorgkosten.

PNOzorg zorgpremie

In onderstaande tabel zal je de basispremie van de zorgverzekering bij PNOzorg kunnen zien, en hoe die in de afgelopen jaren veranderd is. Deze zorgpremie gaat op bij de basisverzekering met het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2021--€ 134,50
2020--€ 133,-
2019--€ 129,98
2018--€ 112,24
2017--€ 109,94
2016--€ 101,15
2015--€ 96,60
2014--€ 91,54
2013--€ 100,74

Zorgverzekering PNOzorg vergelijken

Mocht je willen kiezen voor de zorgverzekering van PNOzorg, dan kan je meer informatie krijgen op de site van PNOzorg. Daar zal je ook meer informatie vinden over de aanvullende verzekeringen, en de korting die je kan krijgen door bijvoorbeeld je eigen risico vrijwillig te verhogen.

Een andere optie is om een zorgvergelijker te gebruiken, die je bijvoorbeeld op deze site kan vinden. Het vergelijken van zorgverzekeringen wordt je daardoor steeds makkelijker gemaakt. Daar zal je je eigen voorkeuren in kunnen zetten, om zo misschien je ideale zorgverzekering tegen te komen. Wellicht is dat wel die van PNOzorg.

PNOzorg review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}