Een zorgverzekering bij OZF afsluiten? Lees hier meer over een zorgverzekering bij de zorgverzekeraar OZF, de basispremie van de zorgverzekering en over het vergelijken van de zorgverzekeringen.

Zorgverzekering bij OZF

OZF is een label van Achmea, waar bijvoorbeeld ook Zilveren KruisFBTO, Interpolis en de Friesland toe behoren. OZF is in de wereld gekomen om te gelden als ziekenfonds voor AkzoNobel.

OZF beschikt over een enkele basisverzekering, in een naturapolis vorm, welke je uit kan breiden met aanvullende verzekeringen of tandartsverzekeringen. Deze extra verzekeringen komen in twee maten, Compact en Royaal. Hierdoor heb je dus een duidelijk overzicht van alle zorgverzekering mogelijkheden die je af kan sluiten bij OZF.

Onderstaande tabel laat de zorgpremie van de basisverzekering zien, die OZF aanbiedt als je voor het verplichte eigen risico kiest. In deze tabel zal je ook de premies kunnen zien van de afgelopen jaren.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2019-€ 126,95-
2018-€ 119,45-
2017-€ 117,45-
2016-€ 109,45-
2015-€ 103,00-
2014-€ 100,75-
2013-€ 110,75-

Zorgverzekering vergelijken

Er zijn natuurlijk een hoop zorgverzekeraars waar je een zorgverzekering af kan sluiten. Om het voor jezelf makkelijker te maken, kan het handig zijn om van een zorgvergelijker gebruik te maken. Zo’n zorgvergelijker, die je helpt met zorgverzekeringen vergelijken, kan je bijvoorbeeld ook op vergelijkjezorgverzekering.nl vinden. Daar vind je de actuele premies van de zorgverzekeraars, en kan je snel een overzicht krijgen van de zorgverzekeraars aan de hand van de ingevulde gegevens.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *



















Review verzenden
OZF zorgverzekering
3.3 (66.67%) 3 stemmen