Home » Zorgverzekeraars » Onvz

ONVZ zorgverzekering

ONVZ zorgverzekering

Lees hier alles over de zorgverzekering bij ONVZ zorgverzekering. Hier vind je informatie over ONVZ in het algemeen, over de basispremie bij deze zorgverzekeraar en over het vergelijken van de ONVZ zorgverzekeringen en zorgverzekeringen vergelijken in het algemeen.

ONVZ is een bedrijf dat enkel zorgverzekeringen aanbiedt. ONVZ wil zich onderscheiden door veel kwaliteit te bieden, in de vorm van de vergoedingen en de service die je kan krijgen.

ONVZ zorgverzekering afsluiten -> Meer info over ONVZ

Zorgverzekering bij ONVZ

Als je kiest voor een zorgverzekering bij ONVZ, dan heb je enkel de mogelijkheid om een restitutiepolis af te sluiten. Dit houdt in dat je vrijheid in de zorgkeuze. Je kan in dit geval dus je eigen zorgverlener kiezen.

Naast deze basisverzekering, krijg je bij ONVZ ook de mogelijkheid om de dekking van je zorgverzekering uit te breiden door het kiezen van een aanvullende verzekering. Hiervoor betaal je maandelijks wat premie extra, maar zal je meer vergoed krijgen mocht je kosten maken.

In onderstaande tabel kan je de basispremie van de restitutiepolis bij ONVZ zien. Hier zijn ook de premies van de afgelopen jaren in opgenomen, waardoor je snel kan zien hoe de premie over de afgelopen jaren is veranderd. Deze zorgpremies zijn de prijzen per maand die je betaalt bij het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2018--€ 118,34
2017--€ 115,91
2016--€ 106,65
2015--€ 101,85
2014--€ 96,51
2013--€ 107,31

Zorgverzekering vergelijken

Een zorgverzekering bij ONVZ afsluiten kan je tegenwoordig online doen. Dit doe je via de site van ONVZ. Hier zal je een overzicht krijgen van de mogelijkheden. Deze kan je ook al vinden via de zorgvergelijker die je op vergelijkjezorgverzekering.nl vindt.

Het vergelijken van andere zorgverzekeringen kan je via die zorgvergelijker ook heel makkelijk en snel doen. Je voert enkele gegevens in, en aan de hand van je voorkeuren zal gekeken worden of er een interessante zorgverzekering voor je is. Hierdoor wordt het zorgverzekering vergelijken een stuk simpeler.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *Review verzenden
ONVZ zorgverzekering
3.8 (75%) 12 votes
Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Gelukt! Bevestig je e-mailadres om updates te ontvangen.

Powered byRapidology