ONVZ

Contactgegevens ONVZ

Telefoonnr.: 030 – 639 62 22
Website: https://www.onvz.nl
Adres: Postbus 392
3990 GD Houten

Bekijk website

Lees hier alles over de zorgverzekering bij ONVZ zorgverzekering. Hier vind je informatie over ONVZ in het algemeen, over de basispremie bij deze zorgverzekeraar en over het vergelijken van de ONVZ zorgverzekeringen en zorgverzekeringen vergelijken in het algemeen.

ONVZ is een bedrijf dat enkel zorgverzekeringen aanbiedt. ONVZ wil zich onderscheiden door veel kwaliteit te bieden, in de vorm van de vergoedingen en de service die je kan krijgen.

Als je kiest voor een zorgverzekering bij ONVZ, dan heb je enkel de mogelijkheid om een restitutiepolis af te sluiten. Dit houdt in dat je vrijheid in de zorgkeuze. Je kan in dit geval dus je eigen zorgverlener kiezen.

Naast deze basisverzekering, krijg je bij ONVZ ook de mogelijkheid om de dekking van je zorgverzekering uit te breiden door het kiezen van een aanvullende verzekering. Hiervoor betaal je maandelijks wat premie extra, maar zal je meer vergoed krijgen mocht je kosten maken.

ONVZ zorgpremie

In onderstaande tabel kan je de basispremie van de restitutiepolis bij ONVZ zien. Hier zijn ook de premies van de afgelopen jaren in opgenomen, waardoor je snel kan zien hoe de premie over de afgelopen jaren is veranderd. Deze zorgpremies zijn de prijzen per maand die je betaalt bij het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaCombinatieRestitutie
2024-€ 142,90€ 151,20-
2023-€ 130,90€ 142,50-
2022--€ 134,50-

Aanvullende verzekeringen

ONVZ staat bekend om zijn uitgebreide aanvullende verzekeringen. Er zijn een divers aantal aanvullende verzekeringen te kiezen bij deze zorgverzekeraar, zodat je altijd wel iets vindt wat goed bij je past.

Deze verschillen flink in premie, van nog geen tientje (Starfit) tot meer dan honderd euro per maand (Superfit). Daartussen heb je ook ruime opties (Extrafit, Benfit, Optifit, Topfit).

Ook kan je nog kiezen voor wereldwijde spoedeisende zorg met Wereldfit.

Verder kan je nog kiezen uit een tandartsverzekering. Dat is Tandfit Preventief en Tandfit A tot en met Tandfit D.

Declareren bij ONVZ

Declareren kan je bij ONVZ makkelijk online doen. Dat kan je in de Mijn ONVZ omgeving doen. Inloggen doen je met behulp van je DigiD. Ook kan je gebruik maken van de Declaratie App van de verzekeraar. Ook kan je per post nog je declaratie insturen.

Zorgverzekering vergelijken

Een zorgverzekering bij ONVZ afsluiten kan je tegenwoordig online doen. Dit doe je via de site van ONVZ. Hier zal je een overzicht krijgen van de mogelijkheden. Deze kan je ook al vinden via de zorgvergelijker die je op vergelijkjezorgverzekering.nl vindt.

Het vergelijken van andere zorgverzekeringen kan je via die zorgvergelijker ook heel makkelijk en snel doen. Je voert enkele gegevens in, en aan de hand van je voorkeuren zal gekeken worden of er een interessante zorgverzekering voor je is. Hierdoor wordt het zorgverzekering vergelijken een stuk simpeler.

ONVZ review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}