OHRA zorgverzekering

OHRA zorgverzekering

OHRA behoort tot een van de oudste verzekeringsmaatschappijen in Nederland, dat opgericht werd in 1925 onder de naam Onderlinge ziektevereniging der Hoogere Rijks-Ambtenaren. OHRA behoort momenteel tot de Delta Lloyd Groep, en heeft ruim 800.000 klanten. Veel van die klanten hebben een OHRA zorgverzekering afgesloten.

OHRA zorgverzekering afsluiten -> Meer info over OHRA

Vrije zorgkeuze

Met een OHRA zorgverzekering, heb je zelf de keuze om een zorgverlener te kiezen. Dit is de vrije zorgkeuze die OHRA aanbiedt. Hierbij maakt het bijvoorbeeld niet uit of OHRA afspraken heeft met die zorgverlener. Hierdoor kan je altijd bij dezelfde vertrouwde zorgverlener blijven, zonder je zorg te hoeven maken over de kosten. Deze polis staat ook wel bekend als een restitutiepolis.

Wil je een zorgverzekering van OHRA afsluiten, bekijk dan voor meer informatie op hun website. Mocht je nog niet zeker weten welke zorgverzekering je af wilt sluiten, probeer dan de zorgverzekeringen te vergelijken. Zo vind je bijvoorbeeld een makkelijke vergelijker op onze homepage, waar je snel een overzicht zult krijgen voor interessante zorgverzekeraars. Deze kan je vergelijken op de punten die je zelf van belang vindt, waardoor er wellicht de beste zorgverzekering uit zal komen.

OHRA zorgpremie

Zoals gezegd biedt OHRA één soort basisverzekering aan. De premie van die basisverzekering kan je in onderstaande tabel vinden, over de jaren heen. Natuurlijk kan je de OHRA zorgverzekering ook uitbreiden met een aanvullende verzekering. Daardoor vergroot je de dekking van je zorgverzekering, maar zal je wel meer premie moeten betalen. Hieronder een overzicht van de premie van de basisverzekering bij OHRA, met het verplicht eigen risico:

JaarBudgetNaturaRestitutie
2018--€ 107,95
2017--€ 104,55
2016--€ 96,10
2015--€ 91,87
2014--€ 88,19
2013--€ 97,30

Voor meer informatie over een OHRA zorgverzekering, kan je kijken op de OHRA website.

OHRA zorgverzekering
3.5 (70.67%) 15 votes
Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Gelukt! Bevestig je e-mailadres om updates te ontvangen.

Powered byRapidology