Nationale-Nederlanden

Contactgegevens Nationale Nederlanden

Telefoonnr.: 088 – 663 06 63
Website: https://www.nn.nl
Adres: Postbus 93604
2509 AV Den Haag

Bekijk website

Per 1 juli 2018 hebben Delta Lloyd en Nationale Nederlanden (NN) de krachten gebundeld, om verder te gaan als Nationale Nederlanden. De Delta Lloyd zorgverzekering is per 1 juli 2018 dus de Nationale Nederlanden zorgverzekering.

Op zoek naar een zorgverzekering van Nationale Nederlanden? Lees dan hier meer informatie over deze zorgverzekering.

NN heeft voor de zorginkoop CZ. De zorgverzekering bij NN is een restitutiepolis. Hierdoor kan je zelf bepalen naar welke zorginstelling je wilt gaan voor zorg, en de verzekeraar zal dit volledig vergoeden (aan de hand van een marktconform tarief).

Nationale Nederlanden zorgpremie

Hieronder een overzicht van de premie van de basisverzekering bij Nationale Nederlanden, met het verplicht eigen risico:

JaarBudgetNaturaCombinatieRestitutie
2024-€ 140,50€ 147,--
2023-€ 128,30€ 137,45-
2022--€ 132,15-

Declareren en inloggen

Inloggen kan je online doen in het Mijn Nationale Nederlanden (Mijn NN) portaal. Daar kan je ook online je zorgkosten declareren.

Verder heb je de mogelijkheid om declaraties in te dienen via de gratis app, of per post. Zo kan je zelf de mogelijkheid kiezen welke het beste voor jou werkt.

Zorgverzekering Nationale Nederlanden afsluiten

Bij het kiezen van een zorgverzekering, zijn er veel dingen waaraan gedacht moet worden. Zo kan de polis per zorgverzekeraar verschillen, en de premies voor de basis- en aanvullende verzekeringen. Mocht je al weten dat je een zorgverzekering bij Nationale Nederlanden af wil sluiten, dan moet je in ieder geval de basisverzekering afsluiten, die is immers verplicht. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aanvullende zorgverzekeringen bij Nationale Nederlanden af te sluiten, waardoor de dekking uitgebreider zal worden dan bij alleen een basisverzekering. Daarnaast kan er nog voor gekozen worden om het vrijwillig eigen risico aan te passen.

Zorgverzekering NN vergelijken

Als je al vrij zeker weet dat je een zorgverzekering af wilt sluiten bij NN, maar nog niet precies weet welke aanvullende verzekeringen je erbij wilt hebben of hoe hoog je je eigen risico wilt hebben? Dan kan je eens een kijkje nemen op de site van de zorgverzekeraar, of gebruik onze zorgvergelijker.

Weet je nog helemaal niet zeker welke zorgverzekering je wilt afsluiten? Maak dan gebruik van de handige vergelijker die je op deze site kan vinden. Hierdoor wordt het vergelijken van zorgverzekeringen een stukje makkelijker, en kan je snel een overzicht krijgen van de zorgverzekeringen die wellicht interessant voor je kunnen zijn.

Nationale Nederlanden review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}