National Academic zorgverzekering afsluiten? Lees hier meer over de zorgverzekering bij National Academic, over de premies van de afgelopen jaren en over het vergelijken van de zorgverzekeringen.

National Academic profileert zich als een zorgverzekeraar die zich richt op de hoger opgeleiden in Nederland. Om deze groep een goede service te bieden, doen ze bijvoorbeeld onderzoek naar deze doelgroep. Daardoor weet National Academic efficiënt te werk te gaan en zeggen ze zelf een goede service te kunnen verlenen. Door de acceptatieplicht kan echter wel iedereen (hoog opgeleid of niet) zich aanmelden voor de basisverzekering.

Zorgverzekering bij National Academic

National Academic biedt een aantal verschillende verzekeringen aan, waar een zorgverzekering er eentje van is. National Academic is een label dat valt onder de nieuwe zorgverzekeraar, net als Besured en Promovendum.

Bij National Academic kan je één soort basisverzekering afsluiten. Dit is een restitutiepolis, waarmee je vrije zorgkeuze hebt. Deze basisverzekering kan je nog wel uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen, waardoor je de dekking van je zorgverzekering uit kan breiden.

Onderstaande tabel laat de basispremie van de basisverzekering bij National Academic zien, ook van de afgelopen jaren. Deze premie betaal je maandelijks voor de basisverzekering bij het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2019-€ 118,95-
2018-€ 114,95-
2017-€ 104,95-
2016-€ 99,95-
2015-€ 99,95-
2014-€ 88,95-
2013-€ 98,95-

Zorgverzekering vergelijken

Als je nog niet helemaal zeker weet of je een nieuwe zorgverzekering wilt, en of je wilt overstappen van zorgverzekering, dan kan het interessant zijn om de een zorgvergelijker te gebruiken. Zo kan je op vergelijkjezorgverzekering.nl heel makkelijk verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Een zorgverzekering vergelijken doe je aan de hand van een paar ingevulde gegevens, waarna er een duidelijk overzicht komt van zorgverzekeraars met hun premie.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *Review verzenden