Hier vind je informatie over de Kiemer zorgverzekeringen. Het merk Kiemer zelf, de premie van de basisverzekering van Kiemer over de jaren heen en het vergelijken van de Kiemer zorgverzekeringen.

Kiemer is per 1 januari 2018 overgegaan naar De Friesland Zorgverzekeraar.

Zorgverzekering bij Kiemer

Kiemer is een onderdeel van de Friesland, wat op zijn beurt weer onderdeel uitmaakt van Achmea. Kiemer is altijd een zorgverzekeraar geweest dat de focus op gezinnen met kinderen had. Zo waren er een aantal voordelen voor de kinderen, als je een zorgverzekering bij Kiemer afsloot, en bijvoorbeeld een online shop met handige artikelen. Sinds 2015 profileert Kiemer zich meer als een online zorgverzekeraar, waardoor je minder service zal krijgen voor een lagere zorgpremie.

De basisverzekering die aangeboden wordt bij Kiemer, is een restitutiepolis. Dit betekent dat je meer vrije zorgkeuze zal hebben. Deze basisverzekering kan je verder nog uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen, waaronder een aanvullende tandartsverzekering.

De basispremie voor deze basisverzekering, zal je in onderstaande tabel kunnen zien. Hier worden de premies weergegeven bij het verplichte eigen risico, over de jaren heen.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2017--€ 106,75
2016--€ 95,95
2015--€ 90,95
2014--€ 93,95
2013--€ 103,00

Zorgverzekering vergelijken

Als je een zorgverzekering bij Kiemer wil afsluiten, dan kan je dat via de site van Kiemer doen. Om snel een overzicht te krijgen van de mogelijkheden bij Kiemer, kan je ook gebruik maken van de vergelijker die je op deze site zal vinden. Daar kan je ook zorgverzekeringen vergelijken van verschillende zorgverzekeraars, zodat je makkelijk een overzicht kan krijgen van de verschillende verzekeringen, dekkingen en premies.

Kiemer zorgverzekering
4.2 (83.33%) 6 stemmen