Contactgegevens Just

Telefoonnr.: 013 – 593 84 00
Website: https://www.just.nl
Adres: Ringbaan West 236
5038 KE Tilburg

Bekijk website

Just zorgverzekering vergelijken en afsluiten? Lees hier alles wat je moet weten over de zorgverzekeraar Just en het vergelijken van de zorgverzekeringen.

Just is de nieuwe naam van het label CZdirect, onderdeel van CZ, dat per 1 januari 2019 zal gelden. Niet alleen de naam zal veranderen, ook de insteek van de zorgverzekeraar wordt wat anders.

Zo kan je een aanvullende verzekering afsluiten (Just Live), maar die betaalt enkel uit bij een ongeval. Dus niet bij zorg die je kan plannen. Daardoor houdt Just de premie lager.

Just zorgpremie

Onderstaande tabel toont de zorgpremie van Just voor een basisverzekering. Naast de basisverzekering, kan je ook voor aanvullende verzekeringen terecht bij Just. Hierdoor wordt de dekking van je zorgverzekering ruimer, maar zal je meer zorgpremie moeten betalen. De getoonde premie is met het verplichte eigen risico.

JaarNatura (budget)NaturaRestitutie
2024€ 141,---
2023€ 127,95--
2022€ 114,35--

Aanvullende verzekering

Just heeft een wat andere insteek voor de aanvullende verzekering. Je kan via Just namelijk geen vergoeding krijgen op uitgaves die je kan plannen. Denk daarbij aan brillen/lenzen of vaccinatie voor een reis. Volgens Just zijn dit geen echte risico’s, omdat je deze kan plannen.

Hierdoor hoef je als klant ook niet mee te betalen aan de geplande vergoedingen voor andere klanten. Alleen de risico’s worden gedekt. Zo krijg je fysiotherapie of mondzorg vergoed na een ongeluk.

Ook beschikt de zorgverzekeraar over een tandartsverzekering. Dit is voor behandelingen als periodieke controles, reiniging van je gebit of een wortelkanaalbehandeling.

Zorgverzekering Just vergelijken

Benieuwd of de zorgverzekering van Just bij je past? Je zorgverzekering vergelijken kan via onze zorgvergelijker, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van de zorgverzekeringen die aan jouw wensen voldoen.

Afsluiten van een zorgverzekering van Just kan via de website. Daar vind je ook meer informatie over de aanvullende verzekeringen.

Just review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}