Zorgverzekering afsluiten bij Interpolis? Lees hier meer over de Interpolis zorgverzekering, de basispremie over de jaren heen en het vergelijken van de zorgverzekeringen.

Zorgverzekering Interpolis

Bij Interpolis heb je de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten. Interpolis regelt de zorgverzekeringen van de Rabobank, en is een label van het grote Achmea. Andere labels van Achmea zijn onder meer FBTO, Zilveren Kruis en de Friesland zorgverzekeraar.

Bij Interpolis kan je één soort basisverzekering afsluiten, een natura polis. Deze basisverzekering kan je eventueel uitbreiden met aanvullende verzekeringen of tandartsverzekeringen. Daardoor wordt je dekking groter, maar zal je wel meer premie moeten gaan betalen.

De tabel hieronder geeft meer duidelijkheid over de zorgpremie van de basisverzekering bij Interpolis met het verplichte eigen risico. Daar kan je ook goed zien hoe de premie bij Interpolis over de jaren heen veranderd is.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2019-€ 112,--
2018-€ 106,25-
2017-€ 104,25-
2016-€ 98,50-
2015-€ 93,95-
2014-€ 102,25-
2013-€ 109,75-

Zorgverzekering vergelijken

Als je een zorgverzekering bij Interpolis af wilt sluiten, dan kan je naar de site van Interpolis gaan voor meer informatie, of meteen door naar de site van de Rabobank.

Weet je nog niet helemaal zeker welke zorgverzekeraar je als nieuwe zorgverzekeraar wilt hebben, en of je wel een nieuwe wilt, dan kan je de zorgverzekeringen vergelijken. Daardoor krijg je snel een overzicht wat wellicht andere interessante zorgverzekeringen zijn voor je.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *Review verzenden
Interpolis zorgverzekering
2.7 (53.33%) 12 stemmen