Ik! zorgverzekering afsluiten? Lees hier verder om meer te weten te komen over de zorgverzekeringen bij Ik!

Ik! is opgezet door IAK, welke ook zorgverzekering aanbiedt. Een zorgverzekering bij Ik! zou de prijs kunnen bieden van een internetaanbieder, maar wel met de service van een kantoor verzekering. De consument kan eigenlijk alles online regelen, waardoor de premie omlaag kan gaan.

Ik! zorgverzekering

Bij deze zorgverzekeraar kan je een soort basisverzekering afsluiten. Een keuze is daar dus niet echt bij. Wel kan je ervoor kiezen om de dekking van deze basisverzekering te vergroten, door bijvoorbeeld aanvullende verzekeringen of tandarts verzekeringen af te sluiten.

Onderstaande tabel geeft de zorgpremie van Ik! weer. De premies in deze tabel gaan over een aantal jaar, waar de premie gebaseerd is op de basispremie met het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2017-€ 105,48-
2016-€ 98.50-
2015-€ 96,25-
2014-€ 89,77-
2013-€ 96,52-

Zorgverzekering vergelijken

Nog niet helemaal zeker welke zorgverzekering je gaat kiezen? Vergelijk de zorgverzekeringen om tot een beter besluit te komen. Het vergelijken van de zorgverzekeringen kan je bijvoorbeeld makkelijk, online en snel doen met behulp van de zorgvergelijker die je op onder anderen de homepage van deze site vindt.

Ik! zorgverzekering
4.5 (90%) 2 stemmen