HEMA

Contactgegevens HEMA

Telefoonnr.: 0900 – 411 41 14
Website: https://www.verzekerdbijhema.nl
Adres: NDSM straat 10
1033 SB Amsterdam

Bekijk website

Lees hier alles over de HEMA zorgverzekeringen. De zorgpremie van de basisverzekering bij HEMA, het vergelijken van de zorgverzekeringen en meer.

Sinds 2014 is HEMA ook zorgverzekeringen aan gaan bieden, in samenwerking met Menzis. HEMA is dus eigenlijk een label geworden van Menzis, waar bijvoorbeeld ook Anderzorg onder valt. Voordeel bij het afsluiten van een zorgverzekering bij HEMA, is dat de consument tien procent korting zal krijgen op de producten bij HEMA.

HEMA biedt als basisverzekering een natura zorgverzekering aan, wat inhoudt dat je zorgkosten vergoed zullen worden bij gecontracteerde zorgverleners. Naast de basisverzekering bij HEMA, kan je ook een aantal aanvullende en tandartsverzekeringen afsluiten. Daardoor kan je de dekking van je zorgverzekering verhogen.

HEMA zorgpremie

De zorgpremie van HEMA wordt in onderstaande tabel weergegeven, voor de basisverzekering. Dit is de premie bij het verplichte eigen risico.

JaarBudgetRestitutieCombinatie
2024--€ 141,75
2023--€ 135,-
2022--€ 119,50

Zorgverzekering HEMA vergelijken

Als je al vrij zeker bent dat je een zorgverzekering bij HEMA wilt afsluiten, dan kan je dat bijvoorbeeld al meteen op de zorgverzekering site van HEMA doen. Een andere mogelijkheid is om een zorgvergelijker te gebruiken, waar je de zorgverzekering van HEMA ook in terug zal vinden.

Als je nog niet echt een idee hebt van de zorgverzekering van volgend jaar (ook als je nog twijfelt tussen twee of meer zorgverzekeringen), dan kan je ook de zorgvergelijker gebruiken. Die is bijvoorbeeld te vinden op de homepage van deze site. Een zorgverzekering vergelijken kan heel makkelijk en snel daar, aan de hand van een aantal ingevulde waarden.

HEMA review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}