FBTO

Contactgegevens FBTO

Telefoonnr.: 058 – 234 56 78
Website: https://www.fbto.nl
Adres: Postbus 318
8901 BC Leeuwarden

Bekijk website

Zorgverzekering FBTO vergelijken en afsluiten? Op deze pagina zal je meer informatie vinden over de zorgverzekeringen van FBTO en over het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen.

FBTO is onderdeel van het grote Achmea, waar verder bijvoorbeeld ook de Friesland en Zilveren Kruis Achmea toe behoren. Bij FBTO is het mogelijk om verschillende modules (aanvullende zorgverzekeringen) het hele jaar door aan te kunnen passen. Hierbij heb je dus zelf meer in de hand waarvoor je verzekerd bent in welke periode. Dit kan interessant zijn, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan, of als je wat extra zorg nodig zal hebben voor een bepaalde tijd. Dan heb je de keuze om die modules aan of uit te zetten.

Declareren kan je makkelijk online doen, bijvoorbeeld met de FBTO app. Die is voor iOS en Android te downloaden. Maak een foto van de declaratie en stuur hem in via de app.

FBTO zorgpremie

Hieronder een overzicht van de premie van de basisverzekeringen bij FBTO, met het verplicht eigen risico:

JaarBudgetNaturaRestitutie
2024€ 131,95€ 147,45€ 153,95
2023€ 126,95€ 138,95€ 141,95
2022€ 110,95€ 125,95€ 132,95

Zorgverzekeringen van FBTO

Bij de basisverzekering van FBTO heb je de mogelijkheid om aanvullende zorgverzekeringen af te sluiten. Hierdoor kan je de dekking verbeteren, aangezien de basisverzekering niet alle zorgkosten zal vergoeden. Zoals hierboven beschreven, is het bij FBTO mogelijk om aanvullende modules aan en uit te zetten. Waar dan wel bij opgelet moet worden is dat het aanzetten van de modules in principe altijd kan, maar dat het uitzetten soms alleen aan het einde van het jaar kan. Bovendien zullen de premies afhankelijk zijn van de leeftijd van de verzekerde. In dit geval gaat het om hoe ouder, hoe meer er betaalt moet worden.

Zorgverzekering vergelijken FBTO

Het voordeel van FBTO is dat je bij het afsluiten van je zorgverzekering, het nog niet meteen vast ligt welke aanvullende verzekeringen je hebt. Deze kan je namelijk in het jaar dat het contract loopt, aanzetten. Weet je nog niet helemaal zeker welke zorgverzekering je zal gebruiken voor het aankomende jaar, dan is het wellicht interessant om de verschillende zorgverzekeraars te vergelijken. Dit kan je doen op de zorgvergelijker pagina van deze site, waar je een vergelijker zal vinden met de premies van de zorgverzekeraars waardoor je deze met elkaar kan vergelijken.

Wil je een zorgverzekering bij FBTO afsluiten, bezoek dan eens de website van FBTO voor meer informatie over hun zorgverzekeringen.

FBTO review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}