DSW

Contactgegevens DSW

Telefoonnr.: 010 – 246 64 66
Website: https://www.dsw.nl
Adres: Postbus 173
3100 AD Schiedam

Op zoek naar een DSW zorgverzekering? Lees hier dan meer over de zorgverzekeraar DSW, de premie van de basisverzekering bij DSW en het vergelijken van de zorgverzekeringen.

DSW staat er bekend om, om als eerste zorgverzekeraar de premie voor het aankomende jaar bekend te maken. Dit doen ze traditiegetrouw in september. DSW blijkt ook een prima maatstaf voor wat de overige verzekeraars gaan doen, waardoor we al snel de trend kunnen zien.

Bij DSW kan je één soort basisverzekering afsluiten. Dit is de restitutiepolis, wat betekent dat je vrije zorgkeuze hebt. Deze basisverzekering is uit te breiden met enkele verschillende aanvullende verzekeringen. De basisverzekering dekt immers niet alle kosten, waardoor het misschien handig kan zijn om voor zo’n verzekering te kiezen. Daardoor wordt de dekking van je zorgverzekering groter. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je een beugel nodig zal hebben, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een extra orthodontie verzekering. Zelf zal je dan wel op moeten maken of dit financieel gezien interessant zal zijn.

Zorgpremie DSW

Onderstaande tabel geeft de zorgpremie van de basisverzekering bij DSW weer. Dit is de premie die je betaalt voor een basisverzekering met het verplichte eigen risico. Ook is de premie te zien van de afgelopen jaren, om de trend van de premie te zien.

JaarNaturaRestitutieCombinatiepolis
2024--€ 149,-
2023--€ 137,50
2022--€ 127,75
2021--€ 124,50
2020--€ 118,-
2019--€ 112,-
2018--€ 107,50
2017--€ 108,00
2016--€ 98,75
2015--€ 95,00
2014--€ 95,00
2013--€ 102,50

DSW declareren en inloggen

Inloggen kan je doen via Mijn DSW. Daarvoor heb je je DigiD nodig. In dit portaal kan je je zorgverzekering en je gegevens inzien en beheren. Ook kan je er je nota’s declareren.

Declaraties kan je ook insturen via de MijnDSW app. Zo heb je het overzicht altijd bij de hand. Een andere mogelijkheid is om de nota’s in te sturen met de post.

Zorgverzekering vergelijken

Elk jaar zal het weer interessant zijn om de zorgverzekeringen weer even met elkaar te vergelijken. Daardoor kan je kijken of je toch niet te veel betaalt voor je huidige zorgverzekering, en of je met eenzelfde dekking bij een andere zorgverzekeraar goedkoper uit bent. Het vergelijken van de zorgverzekeringen kan heel snel, bijvoorbeeld met de zorgvergelijker die je op deze site kan vinden. Zo wordt het zorgverzekering vergelijken je heel makkelijk gemaakt.

Zo kan je ook zien of de aanvullende verzekeringen (zoals de AV Top) interessant is voor je. De vergoedingen worden ook in de vergelijker getoond.

DSW review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}