Alles wat je moet weten over een zorgverzekering bij Ditzo. In 2012 is er een nieuwe verzekeraar voor zorgverzekeringen op de markt gekomen: Ditzo. Ditzo was daarvoor al bekend in de verzekeringswereld, en is dus zeker niet op onbekend terrein. Ditzo is onderdeel van ASR, en die is sinds 2008 in de handen van de overheid.

Ditzo zorgverzekering afsluiten -> Meer info over Ditzo

Ditzo zorgverzekering

Ditzo is een online verzekeraar, en richt zich ook graag op die doelgroep. Volgens Ditzo zijn er namelijk twee verschillende zorgverzekeraars:
1. De traditionele zorgverzekeraars. Deze staan vaak bekend om hun goede service, maar zijn daardoor wel duurder dan de andere groep.
2. Internet zorgverzekeraars. Dit zijn de ‘nieuwe’ zorgverzekeraars, en daar is Ditzo er een van. Hier betaal je een lagere premie, maar kan je minder service verwachten (minder kantoren in Nederland om op bezoek te komen, etc.).

Echter, Ditzo wil aan de verzekerden laten zien dat een lagere premie en minder goede service niet altijd samengaan. Bij een zorgverzekering van Ditzo betaal je namelijk een lagere premie én heb je een goede service. Zo geeft Ditzo aan dat ze 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn, mocht je vragen, opmerkingen of iets anders nodig hebben over een Ditzo zorgverzekering.

Zorgpremie Ditzo

Ditzo behoort de afgelopen jaren tot de goedkoopste zorgverzekeraar voor een zorgverzekering met vrije zorgkeuze bij het verplichte eigen risico. Dit is ook de enige basisverzekering die Ditzo aanbiedt. Wel kan je die nog uitbreiden met aanvullende verzekeringen, waardoor je dekking verhoogd wordt. De zorgpremie van deze basis zorgverzekering bij Ditzo zie je in onderstaande tabel.

JaarBudgetNaturaCombinatieRestitutie
2019--€ 109,95-
2018--€ 102,95-
2017--€ 100,95-
2016---€ 93,85
2015---€ 89,95
2014---€ 86,75
2013---€ 98,50

Zorgverzekering vergelijken

Met behulp van een zorgvergelijker wordt het vergelijken van zorgverzekeringen je een stuk makkelijker gemaakt. Hier zal je ook de zorgverzekering van Ditzo in terug vinden. Weet je al dat je een Ditzo zorgverzekering af wilt sluiten, kijk dan eens op de site van Ditzo. Daar zal je nog meer informatie vinden over bijvoorbeeld de zorgpremie bij een ander eigen risico, of de premie van de aanvullende verzekeringen.

Plaats een review

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Zorgpremie
NAN/5
Polisvoorwaarden
NAN/5
Zorgkeuze
NAN/5
Service
NAN/5

Review schrijven

Plaats een review

Verplichte velden zijn aangegeven met een *Review verzenden
Ditzo zorgverzekering
3.1 (61.67%) 36 stemmen