Delta Lloyd zorgverzekering

Delta Lloyd zorgverzekering

Op zoek naar een zorgverzekering van Delta Lloyd, lees dan hier meer informatie over deze zorgverzekeringen. De zorgverzekeringen van Delta Lloyd behoren tot de Delta Lloyd Groep, die voornamelijk actief is in Nederland, Duitsland en België. Naast zorgverzekeringen kan je tal van andere verzekeringen afsluiten bij Delta Lloyd. Delta Lloyd is een label van het grotere concern CZ, waar bijvoorbeeld ook OHRA bij behoort.

Delta Lloyd zorgverzekering afsluiten -> Meer info over Delta Lloyd

Zorgverzekering Delta Lloyd afsluiten

Bij het kiezen van een zorgverzekering, zijn er veel dingen waaraan gedacht moet worden. Zo kan de polis per zorgverzekeraar verschillen, en de premies voor de basis- en aanvullende verzekeringen. Mocht je al weten dat je een zorgverzekering bij Delta Lloyd af wil sluiten, dan moet je in ieder geval de basisverzekering afsluiten, die is immers verplicht. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aanvullende zorgverzekeringen bij Delta Lloyd af te sluiten, waardoor de dekking uitgebreider zal worden dan bij alleen een basisverzekering. Daarnaast kan er nog voor gekozen worden om het vrijwillig eigen risico aan te passen.

Delta Lloyd zorgpremie

Hieronder een overzicht van de premie van de basisverzekering bij Delta Lloyd, met het verplicht eigen risico:

JaarBudgetNaturaRestitutie
2018--€ 119,58
2017--€ 115,83
2016--€ 98,90
2015--€ 98,78
2014--€ 94,51
2013--€ 108,45

Zorgverzekering Delta Lloyd vergelijken

Als je al vrij zeker weet dat je een zorgverzekering af wilt sluiten bij Delta Lloyd, maar nog niet precies weet welke aanvullende verzekeringen je erbij wilt hebben of hoe hoog je je eigen risico wilt hebben? Dan kan je eens een kijkje nemen op de site van de zorgverzekeraar.

Weet je nog helemaal niet zeker welke zorgverzekering je wilt afsluiten? Maak dan gebruik van de handige vergelijker die je op deze site kan vinden. Hierdoor wordt het vergelijken van zorgverzekeringen een stukje makkelijker, en kan je snel een overzicht krijgen van de zorgverzekeringen die wellicht interessant voor je kunnen zijn.

 

Delta Lloyd zorgverzekering
3.3 (65.71%) 7 votes