De-Amersfoortse

Contactgegevens de Amersfoortse

Telefoonnr.: 033 – 464 20 61
Website: https://www.amersfoortse.nl
Adres: Postbus 2072
3500 HB Utrecht

De Amersfoortse zorgverzekering vergelijken? Op deze pagina zal je meer informatie vinden over de zorgverzekering van de Amersfoortse en over het vergelijken van zorgverzekeringen in het algemeen.

Er zijn tal van zorgverzekeraars in de markt die zich richten op de hele markt. Daarnaast zijn er wat minder zorgverzekeraars die zich zullen richten op een specifieke groep in de markt. Daartoe behoren bijvoorbeeld jongeren- of studenten zorgverzekeringen. Zorgverzekeraars als Besured en ZEKUR zullen zich meer op die doelgroep focussen. De Amersfoortse richt zich ook op een meer specifieke markt, en wel die van ondernemers en hun medewerkers.

Zorgverzekering van de Amersfoortse

Zoals elke zorgverzekeraar, zal ook de Amersfoortse zorgverzekeringen de zogenaamde basisverzekering aanbieden. Een basisverzekering is namelijk verplicht voor iedereen met een zorgverzekering, welke op zijn beurt verplicht is voor elke Nederlander van 18 jaar en ouder.

De basisverzekering van de Amersfoortse is uit te breiden met verschillende aanvullende zorgverzekeringen, zodat je de dekking kan vergroten. Zo kan je bij de Amersfoortse een zogenaamde Ondernemersmodule afsluiten. Hierbij zal je vervangende zorg kunnen ontvangen als je niet meer in de onderneming kan werken, of als bijvoorbeeld je partner thuis uitvalt.

De Amersfoortse zorgpremie

Hieronder een overzicht van de premie van de basisverzekering bij de Amersfoortse, met het verplicht eigen risico:

JaarBudgetNaturaRestitutie
2021-€ 126,95€ 147,95
2020-€ 122,50€ 142,95
2019--€ 133,30
2018--€ 125,50
2017--€ 117,50
2016--€ 107,95
2015--€ 102,95
2014--€ 95,59
2013--€ 109,50

Zorgverzekering vergelijken

Als je nog niet helemaal zeker weet welke zorgverzekering je af wilt sluiten, dan kan het interessant zijn om de verschillende zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Door middel van de zorgvergelijker die je op deze site zal vinden, wordt het al een stuk makkelijker om een beter overzicht te krijgen van de interessante zorgverzekeraars, aan de hand van de ingevoerde gegevens. Zo wordt een zorgverzekering vergelijken je een stuk makkelijker gemaakt.

Daarnaast kan je natuurlijk ook op de site van de Amersfoortse zelf meer informatie vinden over de verschillende zorgverzekeringen die zij aanbieden.

De Amersfoortse review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}