CZdirect zorgverzekering

CZdirect zorgverzekering

Hier vind je alles wat je moet weten over de online zorgverzekeraar CZdirect. Vergelijk CZdirect met andere verzekeraars, en kom tot de beste zorgverzekering.

CZdirect is onderdeel van het grotere CZ, waar bijvoorbeeld ook OHRA en Delta Lloyd bij horen. CZdirect is het online label van CZ, wat dus veel vergelijkingen toont met CZ, maar wel iets goedkoper op de markt gebracht zal worden. Omdat CZdirect een online verzekeraar is, is de doelgroep gericht op jongeren en studenten.

CZdirect zorgverzekering afsluiten -> Meer info over CZdirect

Basisverzekering CZdirect

CZdirect biedt een basisverzekering aan, welke je uit kan breiden met aanvullende verzekeringen. De basisverzekering die het aanbiedt, is een naturapolis (lees ook het verschil tussen een natura- en een restitutiepolis). In onderstaande tabel zal je de premie van deze polis over de afgelopen jaren kunnen zien, met het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2018-€ 105,45-
2017-€ 102,35-
2016-€ 94,95-
2015-€ 91,15-
2014-€ 86,95-
2013-€ 96,70-

Zorgverzekering CZdirect vergelijken

CZdirect is natuurlijk een van de vele zorgverzekeraars op de markt. Daarom kan het mogelijk zijn dat er een aantal zorgverzekeraars goed bij je passen, op basis van je wensen. Om een goed overzicht hiervan te krijgen, is het interessant om de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het vergelijken van zorgverzekeringen kan tegenwoordig door middel van handige vergelijkers, bijvoorbeeld de zorgvergelijker die op de homepage van vergelijkjezorgverzekering.nl staat.

Als je al wel zeker weet dat je een zorgverzekering bij CZdirect al wilt sluiten, dan kan je dat makkelijk via de site van CZdirect zelf doen. Ook kan je daar makkelijk vragen stellen over de zorgverzekeringen.

CZdirect zorgverzekering
4.8 (95%) 4 votes
Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Gelukt! Bevestig je e-mailadres om updates te ontvangen.

Powered byRapidology