Contactgegevens CZ

Telefoonnr.: 088 – 555 77 77
Website: https://www.cz.nl
Adres: Postbus 90152
5000 LD Tilburg

Bekijk website

Zorgverzekering bij CZ zorgverzekering afsluiten? Lees hier meer over CZ als zorgverzekeraar, de zorgverzekeringen bij CZ en het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen.

CZ wordt gebruikt als afkorting voor Centraal Ziekenfonds. Naast CZ, vallen er in de CZ groep ook een paar andere zorgverzekeraars. Hieronder vallen Just (CZdirect), Nationale Nederlanden en OHRA. Al deze merken zijn goed voor zo’n 3,5 miljoen verzekerden, waardoor het de twee na grootste zorgverzekeraar is van Nederland.

Via vergelijkjezorgverzekering.nl kan je de zorgverzekeringen en vergoedingen van CZ vergelijken met de andere zorgverzekeraars van Nederland.

Zorgverzekering bij CZ afsluiten

Bij CZ heb je natuurlijk de mogelijkheid om een basisverzekering voor de zorg af te sluiten. Er zijn verschillende basisverzekeringen die je kan kiezen. Daarnaast bestaan er een aantal verschillende aanvullende verzekeringen bij een CZ zorgverzekering. Deze aanvullende zorgverzekeringen richten zich onder anderen op een doelgroep, bijvoorbeeld voor ouderen of meer als een zorgverzekering voor studenten. Ook kan je natuurlijk diverse tandartsverzekeringen afsluiten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering bij CZ af te sluiten.

Hierdoor zal je altijd een zorgverzekering bij CZ vinden die goed bij je kan passen. Maar het kan ook zo zijn dat er een andere verzekering is die nog beter bij je past. Om hier achter te komen, kan je zorgverzekeringen met elkaar vergelijken.

CZ zorgpremie

Hieronder een overzicht van de premie van de basisverzekeringen bij CZ, met het verplicht eigen risico:

JaarCombinatieNatura (select)NaturaRestitutie
2024€ 159,-€ 143,-€ 145,85
2023€ 149,-€ 131,90€ 138,25
2022€ 145,25€ 126,75€ 134,50

Zorgverzekering CZ vergelijken

Wil je kijken of een CZ zorgverzekering goed bij je past? Vergelijk de verschillende zorgverzekeringen van de zorgverzekeraars dan met elkaar. Een zorgverzekering vergelijken kan heel makkelijk, bijvoorbeeld met de vergelijker die je op de homepage (en andere pagina’s) van deze website kan vinden. Hier zal je andere zorgverzekeraars ook in vinden, waardoor je kan zien welke zorgverzekeraar goed bij je past, aan de hand van de invoer van je eigen wensen.

Als je een zorgverzekering van CZ wilt, dan zal je deze bijvoorbeeld op de site van CZ zelf af kunnen sluiten. Daar zal je de verschillende basis- en aanvullende verzekeringen ook kunnen zien.

CZ review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}