Bewuzt

Contactgegevens Bewuzt

Telefoonnr.: 088 – 131 01 39
Website: https://www.bewuzt.nl
Adres: Postbus 25150
5600 RS Eindhoven

Vaak breiden mensen hun basisverzekering uit met aanvullende verzekeringen. Daar is Bewuzt zich bewust van, en daarom krijg je korting als je meerdere aanvullende verzekeringen bij je zorgverzekering van Bewuzt kiest. Deze korting geldt voor het totale bedrag van de zorgverzekering, met een maximale korting van 15%. Als je veel aanvullende verzekeringen dus bijbesteld, kan je Bewuzt overwegen als zorgverzekeraar. Ook krijg je bij Bewuzt extra korting als je een jaar lang geen kosten declareert die te maken hebben met een aanvullende verzekering. Als je dus gezond bent en lang klant bent of blijft bij Bewuzt, dan kan je korting flink oplopen.

Bewuzt is een dochteronderneming van zorgverzekeraar VGZ. VGZ en Bewuzt verschillen in kwaliteit daardoor nauwelijks van elkaar. Het grote verschil tussen de twee, is dat Bewuzt zich richt op de online markt en daardoor meteen op de jongere generaties (studenten bijvoorbeeld). Zo kan je bij Bewuzt makkelijk en snel online declareren.

Bewuzt zorgpremie

Hieronder een tabel met een snel overzicht van de premie bij een zorgverzekering van Bewuzt, met het verplichte eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2024€ 138,95--
2023€ 127,45--
2022€ 114,90--
2013-€ 95,00-

Bewuzt review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}