Besured

Contactgegevens Besured

Telefoonnr.: 078 – 611 81 11
Website: https://www.besured.nl
Adres: Postbus 362
3300 AJ Dordrecht

Bekijk website

Besured is een zorgverzekeraar die de zorgverzekering richt op studenten en young professionals. Besured behoort tot de nieuwe zorgverzekeraar iptiQ, die als eerste nieuwe zorgverzekeraar is toegetreden tot de zorgmarkt. Studenten doen natuurlijk niets liever dan geld besparen, en daarom kan het een interessante zorgverzekering voor studenten zijn. Wel is het zo dat iedereen gebruik kan maken van een zorgverzekering bij Besured, door de acceptatieplicht.

Uiteraard biedt Besured niet enkel basisverzekeringen aan. Je kan de basisverzekering namelijk uitbreiden door het kiezen van een aanvullende verzekering van Besured. Hierdoor wordt de dekking van de zorg die je kan krijgen groter. Zo kan je bijvoorbeeld de extra kosten van een tandartsbezoek of bril of lenzen laten vergoeden. Net als bij de basisverzekering, zullen de kosten van de aanvullende zorgverzekeringen (gezamenlijk) lager zijn dan de gemiddelde prijs voor je zorgverzekering.

Besured zorgpremie

Onderstaande tabel toont de zorgpremie van Besured van de afgelopen jaren bij het minimale eigen risico.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2021-€ 114,85-
2020-€ 115,25-
2019-€ 107,25-
2018-€ 107,25-
2017-€ 96,90-
2016-€ 91,90-
2015-€ 85,90-
2014-€ 81,25-
2013-€ 91,90-

Declareren kan bij Besured makkelijk online. Je kan inloggen in het Mijn Besured portaal, om daar je nota’s in te dienen. Ook kan je ervoor kiezen om de app te gebruiken, of om per post de rekeningen in te sturen.

Zorgverzekering Besured vergelijken

Als je een zorgverzekering bij Besured af wilt sluiten, dan kan je dat doen op de site van Besured. Mocht je nog niet precies zeker weten welke verzekering je bij Besured wilt afsluiten, dan kan je op de site verder geholpen worden. Of je kan een kijkje nemen bij de zorgvergelijker op deze site, met de verzekering van Besured met aanvullende verzekeringen bijvoorbeeld.

Weet je nog niet helemaal zeker welke zorgverzekering je wilt afsluiten, of weet je al wel dat je een zorgverzekering bij Besured wilt, maar nog niet welke zorgverzekering precies? Zorgverzekeringen vergelijken kan je een heel stuk op weg helpen met het kiezen van een geschikte zorgverzekering. Het vergelijken van een zorgverzekering is tegenwoordig ook een stuk makkelijk, door gebruik te maken van de handige vergelijkers. Zo is er op deze website op de homepage een handige vergelijker te vinden voor het vergelijken van de zorgverzekeringen.

Andere labels van de zorgverzekeraar achter Besured, iptiQ, zijn Promovendum en National Academic.

Besured review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}