Anderzorg

Contactgegevens Anderzorg

Telefoonnr.: 088 – 222 44 22
Website: https://www.anderzorg.nl
Adres: Postbus 1177
7500 BD Enschede

De grotere zorgverzekeraars hebben eigenlijk allemaal ook een goedkopere zorgverzekering, onderverdeeld bij een andere zorgverzekeraar. Zo is Anderzorg de prijsvechter van zorgverzekeraar Menzis. De zorgverzekeringen die Anderzorg aanbiedt, kunnen enkel via internet afgesloten worden.

Als prijsvechter biedt Anderzorg een erg scherpe premie voor de basisverzekering. Zeker als het eigen risico wordt verhoogd. Hierdoor is Anderzorg erg interessant voor de mensen die voor de goedkoopste zorgverzekering gaan, met een verhoogd vrijwillig eigen risico.

Zorgpremie Anderzorg

Hieronder een overzicht van de premie van de basisverzekering bij Anderzorg, met het verplicht eigen risico:

JaarBudgetNaturaCombinatie
2024--€ 141,25
2023--€ 134,75
2022--€ 119,25

Zorgverzekering bij Anderzorg

Het is bij Anderzorg mogelijk om zowel een basisverzekering, als een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Dit gebeurt allemaal online, ook het declareren (via Mijn Anderzorg). Ook is er een app waarmee je makkelijk en snel je zorgkosten kan declareren. Deze is te downloaden voor iOS en Android.

Mede daardoor kan Anderzorg de premie van de verzekering relatief goedkoop houden, en kan deze zorgverzekering een interessante keuze zijn.

Voor de aanvullende verzekering bij Anderzorg zijn er een divers aantal opties. Denk aan Anderzorg Jong, Extra, Tand of Budget.

Het vergelijken van zorgverzekeringen is mogelijk via de zorgvergelijker. Met behulp van die vergelijker kan je makkelijk een snel overzicht krijgen van zorgverzekeringen die aan jou eisen voldoen.

Anderzorg review plaatsen

Help anderen door het schrijven van een beoordeling over deze zorgverzekeraar. Ook kan je hiermee de zorgverzekeraar helpen, aangezien die zijn diensten kan verbeteren.

Laat een review achter

Wat anderen zeggen... Laat een review achter
Sorteer op:

Geef als eerste een review

Review
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}