Studenten zorgverzekering vergelijken 2019

Studenten zorgverzekering vergelijken 2019

Als student geef je natuurlijk al genoeg geld uit aan allerlei zaken. Dan wil je graag besparen op de, voor jou, wat minder boeiende zaken. Een zorgverzekering bijvoorbeeld. Gelukkig begrijpen de zorgverzekeraars dit ook wel, en hebben zij soms speciale studenten zorgverzekeringen. Met behulp van onderstaande handige vergelijker kan je makkelijk een studenten zorgverzekering 2018 vergelijken, en snel geld besparen bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering.
Prijstabel bestaat niet. Controleer uw shortcode.

Goedkope studenten zorgverzekering 2019

Studenten zijn over het algemeen gezonde mensen. Daarom is het in theorie mogelijk om veel geld te besparen op je studenten zorgverzekering, door bijvoorbeeld de goedkoopste zorgverzekering te nemen of door je vrijwillig eigen risico omhoog te brengen. Als je een zorgverzekering nodig hebt, of denkt om over te stappen van zorgverzekeraar, dan is het goed om te kijken wat je de afgelopen jaren aan zorg gehad hebt, en wat je de komende jaren aan extra zorg kan gaan verwachten. Zo zijn er mensen die geen zorgkosten maken, of waarvan alle kosten uit de basisverzekering gedekt worden. Zij zullen dan bijvoorbeeld het eigen risico te verhogen. Hoe hoger je het vrijwillig eigen risico zet, hoe minder premie je maandelijks hoef te betalen voor je studenten zorgverzekering.

Kijk vooral kritisch naar je huidige zorgverzekering. Als je bijvoorbeeld voor het gemak maar dezelfde zorgverzekeraar gekozen hebt als je ouders, dan kan het goed zijn dat je oververzekerd bent, en dat je een hoop geld kan besparen door over te stappen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je voor veel aanvullende zorgverzekeringen betaald, terwijl je die helemaal niet nodig zult hebben. Een aanvullende zorgverzekering die vaak overschat wordt, is bijvoorbeeld de aanvullende tandarts verzekering. Veel mensen sluiten deze af, maar voor de meeste is het uiteindelijk voordeliger om je enkel vanuit de basisverzekering te verzekeren voor de tandarts. Bekijk goed naar de kosten die je gemaakt hebt voor de tandarts, en die je kan gaan maken, voordat je hier een keuze over maakt. Wil je echter het risico niet lopen om veel te betalen, dan kan je kiezen om zo’n extra verzekering wel af te sluiten.

Studenten zorgverzekering vergelijken 2019
4.6 (92%) 10 votes
Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Gelukt! Bevestig je e-mailadres om updates te ontvangen.

Powered byRapidology