Hoe helpen wij u?

Op Vergelijkjezorgverzekering.nl vind je alles wat te maken heeft met de zorgverzekering, waaronder de laatste ontwikkelingen van het zorgverzekeringsstelsel in Nederland. Met behulp van de vergelijker kan de bezoeker verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een duidelijke vergelijking te kunnen maken, hebben we input van de bezoeker nodig. Daarom worden er een aantal vragen in de vergelijking gesteld. Aan de hand van deze antwoorden kunnen wij een overzicht geven van de zorgverzekeringen die interessant kunnen zijn. Vervolgens leiden wij je door naar de veilige site van de aanbieder. Via Vergelijkjezorgverzekering.nl is het niet mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten, wij geven enkel informatie over de zorgverzekering en de mogelijkheden. Mocht je vragen hebben over de zorgverzekering, dan kan je die aan de (oude of nieuwe) verzekeraar stellen.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Met behulp van de vergelijker worden een hoop zorgverzekeraars met elkaar vergeleken. Deze vergelijking is gebaseerd op alle bekende verzekeraars waarvan wij de productinformatie hebben opgenomen in ons aanbod. Wij werken daarin samen met de volgende verzekeraars “Besured, CZDe Friesland Zorgverzekeraar, Ditzo, FBTOHEMA, JustNationale Nederlanden, OHRA, ONVZ, Pro Life, PromovendumSalland, UnitedConsumers (VGZ), Ziezo, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, ZorgDirect“.

Ook kan de bezoeker kiezen voor zijn huidige zorgverzekeraar, om de vergelijking compleet te maken. Hierbij heeft de bezoeker de keuze uit: Aevitae, Anderzorg, Avéro Achmea, Besured, Bewuzt, CZ, CZdirect, De Amersfoorste, De Friesland Zorgverzekeraar, Ditzo, DSW, FBTO, Hema zorgverzekering, Interpolis, InTwente, Menzis, National Academic, Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd), OHRA, ONVZ, OZF, PMA, PNOzorg, ProLife, Promovendum, Salland, Stad Holland, UMC, United Consumers (VGZ), Univé, VGZ, VvAA, Zekur, Ziezo, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid en Zorgdirect.

Hoe vergelijken wij?

Om een juiste weergave van de werkelijkheid te krijgen, vragen we je om een aantal gegevens. Deze worden gebruikt om de vergelijking uit te voeren, samen met de informatie die we van de zorgverzekeraars hebben ontvangen. Op deze manier worden de juiste zorgverzekeringen gekozen op basis van de door jouw ingevoerde gegevens.

De lijst van verzekeringen die naar voren komt, is standaard gesorteerd dat de goedkoopste bovenaan komt te staan. Aan de hand van de filters in de vergelijker is het mogelijk om verder te filteren op zorgverzekeringen. Verder is het mogelijk om individuele verzekeringen met elkaar te vergelijken om zo tot de beste verzekering te komen.

Hoe ziet ons verdienmodel er uit?

Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van de informatievoorziening op deze site en van de vergelijker die op deze website te vinden is. Mocht u besluiten om via onze website naar de verzekeraar te gaan en daar een zorgverzekering af te sluiten, dan ontvangen wij daar een provisie voor. Deze provisie staat van te voren vast, en heeft geen invloed op de volgorde van getoonde resultaten in de vergelijker. Met behulp van deze provisie kunnen wij de informatie op de site zo veel mogelijk up-to-date te houden, en de vergelijking gratis houden.