Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Hoe helpen wij u?

Met behulp van deze website kan de bezoeker verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een duidelijke vergelijking te kunnen maken, hebben we input vanuit uw kant nodig. Daarom worden er een aantal vragen in de vergelijking gesteld. Aan de hand van deze antwoorden kunnen wij een overzicht geven van de zorgverzekeringen die interessant kunnen zijn. Vervolgens leiden wij u door naar de aanbieder. Via deze site is het niet mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten, wij bemiddelen enkel. Mocht u vragen hebben over de verzekering, dan kunt u die aan de verzekeraar stellen.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Met behulp van de vergelijker worden een hoop zorgverzekeraars met elkaar vergeleken. Deze vergelijking is gebaseerd op alle bekende verzekeraars waarvan wij de productinformatie hebben opgenomen in ons aanbod. Wij werken daarin samen met de volgende verzekeraars “Anderzorg, Besured, CZ, CZdirect, De Friesland Zorgverzekeraar, Delta Lloyd, Ditzo, HEMA, OHRA, ONVZ, Pro Life, PromovendumSalland, UnitedConsumers (VGZ), Univé, Ziezo, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, ZorgDirect“.

Ook kan de bezoeker kiezen voor zijn huidige zorgverzekeraar, om de vergelijking compleet te maken. Hierbij heeft de bezoeker de keuze uit: Anderzorg, Avéro Achmea, Besured, Bewuzt, CZ, CZdirect, De Amersfoorste, De Friesland Zorgverzekeraar, Delta Lloyd, Ditzo, DSW, FBTO, Hema zorgverzekering, IK!, Interpolis, InTwente, Kiemer, Menzis, National Academic, OHRA, ONVZ, OZF, PMA, PNOzorg, ProLife, Promovendum, Salland, Stad Holland, UMC, United Consumers (VGZ), Univé, VGZ, VvAA, Zekur, Ziezo, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid en Zorgdirect.

Hoe vergelijken wij?

Om een correcte weergave van de werkelijkheid te krijgen, vragen we om een aantal gegevens van u. Deze worden gebruikt om de vergelijking uit te voeren, samen met de informatie die we van de zorgverzekeraars hebben ontvangen. Op deze manier worden de juiste zorgverzekeringen gekozen op basis van de door u ingevoerde gegevens.

De lijst van verzekeringen die naar voren komt, is standaard gesorteerd dat de goedkoopste bovenaan komt te staan. Aan de hand van de filters in de vergelijker is het mogelijk om verder te filteren op zorgverzekeringen. Verder is het voor u mogelijk om individuele verzekeringen met elkaar te vergelijken om zo tot de beste verzekering te komen.

Hoe ziet ons verdienmodel er uit?

Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van de zorgvergelijker die op deze website te vinden is. Mocht u besluiten om via onze website naar de verzekeraar te gaan en daar een zorgverzekering af te sluiten, dan ontvangen wij daar een provisie voor. Deze provisie is een vaste vergoeding die van te voren vast staat. Met behulp van deze provisie kunnen wij de vergelijking gratis houden, en de informatie op de site zo veel mogelijk up-to-date te houden.

Hoe werken wij?
3.8 (76%) 10 votes
Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Geef mij een update als de nieuwe zorgpremies bekend zijn.

Gelukt! Bevestig je e-mailadres om updates te ontvangen.

Powered byRapidology