Wij zullen met de grootst mogelijke zorg de informatie en vergelijkingsresultaten op vergelijkjezorgverzekering.nl samenstellen. Wij trachten om alle informatie zodanig aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen, dat de content actueel blijft. Aan de informatie die wij verstrekken kunnen echter een rechten ontleend worden.Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op onze website gepubliceerd zijn. Ook indien er sprake is van een storing of onderbreking van de website, wat resulteert in een vertraging van de door u opgevraagde informatie, wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard.

Geen medisch advies

vergelijkjezorgverzekering.nl is geen zorgverlenende organisatie/website en geeft geen medische adviezen. De informatie op de site wordt beschikbaar gesteld met als doel behulpzame informatie te verstrekken aan de bezoeker. De informatie die wordt aangeboden op de site heeft echter geen enkele therapeutische of diagnostische waarde en is in geen enkel opzicht bedoeld ter ondersteuning of vervanging van de bestaande relatie tussen patiënt/site bezoeker en zijn/haar arts, specialist of hulpverlener.

 

Doelgroep

vergelijkjezorgverzekering.nl richt zich op een relatief breed publiek, namelijk:

  • Nederlanders die verplicht zijn om een zorgverzekering af te sluiten. Hieronder vallen alle mensen vanaf 18 jaar die in Nederland wonen en werken (uitzonderingen daargelaten).
  • Nederlanders die informatie zoeken in het kader van de zorg of de zorgverzekering, bijvoorbeeld met betrekking tot de zorgpremies of het laatste nieuws rondom de zorgverzekeringen/verzekeraars/regelgeving.

Financiering

Mocht u besluiten om een zorgverzekering af te sluiten via de zorgvergelijker, dan ontvangen wij daar een eenmalige vergoeding van de zorgverzekeraar over. Deze vergoeding verschilt per verzekeraar, maar heeft absoluut geen invloed op de getoonde resultaten in de vergelijker.

 

Cookies

Het cookies-reglement wordt uitgelegd in de privacy policy.

Laatste verandering op: 14 november 2016.